Jeg får mange henvendelser, og lever et liv nu, hvor jeg ikke tjekker mails hver dag og så videre. Derfor specificerer jeg lige: Jeg underviser ikke, jeg optræder ikke, jeg laver ikke interviews – hverken til avis, radio eller tv. Jeg skriver ikke flere bøger og jeg skriver ikke til aviser og blade. Jeg skriver muligvis flere tekster til teatre, men jeg giver ikke interviews, der er relateret til de tekster. Så altså: Jeg findes slet ikke offentligt i nogen forbindelse:). Og nej, jeg er ikke ked af det eller skuffet eller vred på hverken kolleger eller kulturjournalister eller andre. Det har intet med andre at gøre, at jeg nu er stoppet som forfatter. Jeg elsker elsker at skrive, men min forfatterkarriere har handlet meget lidt om det. Den har krævet en masse af mig, som ødelagde mig. Jeg er et privat og genert menneske, og jeg er slet ikke skabt til at være en offentlig figur. Det er en glæde, at jeg er stoppet. Det er ikke tragisk. Det er et nyt, frit liv, hvor jeg kan rejse og være ikke-kendt på alle måder.

Forlaget Gyldendal (når det handler om bøger udgivet af Gyldendal): mavv@gyldendal.dk (Vivi Vestergaard).

Forlaget Basilisk (når det handler om bøger udgivet af Basilisk): ml@basilisk.dk (Martin Larsen).

Nordiska ApS (når det handler om rettigheder til andet end mine bøger – fx “Med Mig Selv I Mine Egne Arme”): te@nordiska.dk (Thomas Egedal).

Farvel

Privat: (min sidste bog blev “Korrekthedsbibelen”. Dermed er jeg ikke længere skønlitterær forfatter. Ønsker du/I et foredrag om mit nu afviklede forfatterskab, så kan jeg anbefale journalister eller forskere, der har et indgående kendskab til det, jeg har produceret i løbet af de sidste 11 år. Jeg giver ikke interviews, holder ikke foredrag, optræder ikke etc. og derfor vender jeg heller ikke tilbage på henvendelser, der omhandler dette. Er du interesseret i rettighederne til nogle af mine allerede udgivne værker, er du velkommen til at skrive): smalltalkmedmere@hotmail.com